TOBØL RIDEKLUB

Ribevej 43, Tobøl, 6683 Føvling, CVR 33903103
Formand/Undervisning: 30 74 38 58 - Stævner: 23 71 94 98 - Kasserer: 29 76 77 81 (efter kl. 16.00)

Stævner

Stævner i Tobøl Rideklub

Datoer for planlagte stævner i Tobøl Rideklub kan ses på fanen aktivitetskalender.

På DRF Go kan du se og melde til øvrige stævne her i området.

Hvis du har været til stævne er du velkommen til at sende resultater og fotos til webmaster@tbr.dk så lægges det ind her på hjemmesiden.

Dansk Rideforbunds Reglementer

Dansk Rideforbunds Reglementer skal overholdes ved alle nationale stævner under Dansk Rideforbund. Uanset hvilken disciplin man ønsker at starte stævne i gælder Fælles Bestemmelserne, og man bør som rytter altid holde sig orienteret om både disciplinreglementet samt Fælles Bestemmelserne. Mange ting er nævnt i Fælles Bestemmelserne, men ikke i disciplinreglementet, da de er gældende for alle discipliner.

Herunder er links til de forskellige reglementer, som man som rytter eller forældre til yngre ryttere bør sætte sig ind i.

Sportsreglementer - Dansk Rideforbund

Ranglister i Tobøl Rideklub

Stævneudvalget i Tobøl Rideklub har besluttet at lave ranglister i henholdvis dressur og spring. Listen opdateres løbende, og der findes en vinder i hver kategori som får en pokal i slutningen af året. Der gives point efter klassens sværhedsgrad og placering. Man deltager ved at sende en mail med titlen “Rangliste” til Shannon.viuf@gmail.com. Din mail skal indeholde:

- Navn på rytter

- Navn på hest

- Hvilket stævne (hvor det afholdes)

- Hvilket niveau stævnet afholdes på (E,D,C,B)

- Klassens sværhedsgrad

- Din placering

- Oplysning om det er dressur eller spring 

Alle resultater fra 2021 tæller. Vi håber, at rigtig mange af klubbens medlemmer vil deltage. Via linket nedenfor kan du læse retningslinjerne for ranglisten.

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk