TOBØL RIDEKLUB

Ribevej 43, Tobøl, 6683 Føvling, CVR 33903103
Formand/Undervisning: 30 74 38 58 -  Stævner: 22 47 37 30 (efter kl. 18.00) - Kasserer: 29 76 77 81 (efter kl. 16.00)

Undervisere - elevhold

Man skal være medlem af Tobøl Rideklub for at kunne modtage undervisning i klubben. Hvis man har egen pony/hest skal man derudover også have facilitetskort.

Simone Skovhaur

Simone har redet siden hun var lille og har haft flere forskellige ponyer og heste. Hun har arbejdet 3 år som rytter i en salgsstald på Fyn og har undervist siden hun var 15 år både i klubber og hos private.

Simone har i dag Wendy, som er opstaldet i Tobøl. Simone har selv uddannet Wendy og de rider p.t. LA i dressur på D- og C-plan.

Simone er fast underviser på vores elevhold.

Tlf.: 29 76 77 81

Silja Iversen

Silja har har redet siden hun var 10 år gammel og har haft egen pony/hest lige siden. Silja er B-rytter i dressur og har redet P-klasser på landsplan med sin tidligere pony. Lige nu er Silja ved at uddanne en unghest som i fremtiden også gerne skulle komme op og ride på landsplan. Silja har god erfaring med forskellige heste og har mange års stævneerfaring.

Silja er fast underviser på vores elevhold.

Tlf.: 30 42 68 45

Marie Kjærgaard

Marie er opvokset med heste, da hendes familie avler miniatureheste. Da hun var yngre red Marie forskellige discipliner som f.eks. mounted games, spring osv. og så har hun også redet for en galoptræner i nogle år. Marie har i dag sin egen fuldblodshest, som hun er i gang med at omskole til dressurhest.

Marie er fast underviser på vores elevhold.

Tlf.: 22 47 37 30

Charlotte Hansen

Charlotte startede med at ride da hun var 6 år gammel. Hun har redet forskellige ponyer og heste, som alle har givet hende den erfaring hun har i dag. Hun vægter meget højt, at  man både finder glæden ved ridningen, men også samværet med hesten i stalden. Charlotte rider LB/LA dressur.

Charlotte er fast underviser på vores elevhold.

Tlf.: 21 32 21 01

Katinka Ahlquist

Katinka har redet siden hun var 4 år gammel. Hun startede ud som springrytter, men senere var det dressuren, der blev hendes store interesse. Hun har redet mange stævner både på pony og hest og har i dag to dressurheste, som hun selv har uddannet. Den ene går nu på MA/Prix St. Georges niveau. Derudover har Katinka også erfaring med at undervise børn og voksne - både nybegyndere og øvede ryttere.

Katinka er fast underviser på vores elevhold.

Tlf.: 28 51 62 49

Anne Sofie Kristensen

Anne Sofie Kristensen underviser i spring og er fra 2001. Hun har mange års stævneerfaring og starter pt. stævner op til 140cm (2019) og har deltaget/deltager i mange store stævner. Hun rider også internationale stævner i udlandet, men også herhjemme som fx. World Cup.
 

Anne Sofie har redet mange forskellige heste/ponyer, så hun har erfaring med hvor forskellige de kan være. Hun har erfaring med at undervise både børn og voksne, og for hende er det vigtigt at man lærer, samtidig med at man kan have det sjovt.

Anne Sofie underviser i spring lørdage fra 11.00 til 14.00 eller søndage fra 17.00 til 19.00 samt onsdag aften.

Tlf.: 20 44 55 09

Shannon Viuf

Shannon er opvokset med araberheste og startede med at ride i Tobøl Rideklub, da hun var 10 år. Efter en pause fra ridning i teenageårene fik hun araberhesten Tamon, som hun selv har uddannet og nu har dannet par med i 10 år. Tamon er B-hest og de starter MB på både C-plan og til internationale araberstævner.

Shannon er afløser for vores undervisere ved sygdom og andet fravær.

Tlf.: 29 72 82 58

Katrine Kyhn

Katrine har redet altid og begyndte på sin første pony Flicka, da hun var tre år. Katrine har arbejdet i stald et par år, som både rytter og opsadler. Kathrine har redet stævner på LA niveau.

Katrine er afløser for vores undervisere ved sygdom og andet fravær.

Tlf.: 42 21 15 45

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk