TOBØL RIDEKLUB

Ribevej 43, Tobøl, 6683 Føvling, CVR 33903103
Formand/Undervisning: 30 74 38 58 - Stævner: 23 71 94 98 - Kasserer: 29 76 77 81 (efter kl. 16.00)

Undervisere - elevhold

Man skal være medlem af Tobøl Rideklub for at kunne modtage undervisning i klubben. Hvis man har egen pony/hest skal man derudover også have facilitetskort.

Simone Skovhaur

Simone har redet siden hun var lille og har haft flere forskellige ponyer og heste. Hun har arbejdet 3 år som rytter i en salgsstald på Fyn og har undervist siden hun var 15 år både i klubber og hos private.

Simone har i dag Wendy, som er opstaldet i Tobøl. Simone har selv uddannet Wendy og de rider p.t. LA i dressur på D- og C-plan.

Simone er fast underviser på vores elevhold.

Tlf.: 29 76 77 81

Marie Kjærgaard

Marie er opvokset med heste, da hendes familie avler miniatureheste. Da hun var yngre red Marie forskellige discipliner som f.eks. mounted games, spring osv. og så har hun også redet for en galoptræner i nogle år. Marie har i dag sin egen fuldblodshest, som hun er i gang med at omskole til dressurhest.

Marie er fast underviser på vores elevhold.

Tlf.: 22 47 37 30

Charlotte Hansen

Charlotte startede med at ride da hun var 6 år gammel. Hun har redet forskellige ponyer og heste, som alle har givet hende den erfaring hun har i dag. Hun vægter meget højt, at  man både finder glæden ved ridningen, men også samværet med hesten i stalden. Charlotte rider LB/LA dressur.

Charlotte er fast underviser på vores elevhold.

Tlf.: 21 32 21 01

Katinka Ahlquist

Katinka har redet siden hun var 4 år gammel. Hun startede ud som springrytter, men senere var det dressuren, der blev hendes store interesse. Hun har redet mange stævner både på pony og hest og har i dag to dressurheste, som hun selv har uddannet. Den ene går nu på MA/Prix St. Georges niveau. Derudover har Katinka også erfaring med at undervise børn og voksne - både nybegyndere og øvede ryttere.

Katinka er fast underviser på vores elevhold.

Tlf.: 28 51 62 49

Jane Toft Madsen

Jane har altid haft ponyer og heste. Hun har været medlem af TBR siden hun var 10 år gammel, hvor hun startede til rideundervisning. Hun startede selv med at undervise, da hun var 15 år gammel og har også været ungdomsrepræsentant, siddet i bestyrelsen og arrangeret stævner. Hun har redet dressur, spring og military på C-niveau, men har også redet kvadrille-ridning og senest prøvet voltigering. Jane´s motto er, at hest og rytter skal være ligeværdige i samarbejdet, og at det skal være sjovt at gå til ridning.

Jane underviser store og små i springning.

Tlf.: 28 83 54 25

Tina Jørgensen 

Tlf. 30 48 14 40

Pernille Johansen

Pernille har redet i Tobøl siden hun var helt lille, hun har redet elevpony i mange år og ikke mindst vundet klubmesterskab flere gange. Hun har siden køb en tidligere elevpony Chili. Pernille går til daglig på gymnasiet i Ribe. 

Tlf.: 22 33 04 80

Shannon Viuf

Shannon er opvokset med araberheste og startede med at ride i Tobøl Rideklub, da hun var 10 år. Efter en pause fra ridning i teenageårene fik hun araberhesten Tamon, som hun selv har uddannet og dannede par med i 10 år. Tamon er B-hest og de har startet MB på både C-plan og til internationale araberstævner. Tamon er nu gået på pension og er elevhest her i klubben. Shannon har en yngere araber hest So Jazzd OX som hun rider i de høje LA klasser. 

Shannon er afløser for vores undervisere ved sygdom og andet fravær.

Tlf.: 29 72 82 58

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk