TOBØL RIDEKLUB

Ribevej 43, Tobøl, 6683 Føvling, CVR 33903103
Bestyrelse/undervisning: 40 93 27 16 - Stævner: 30 21 35 81 - Kasserer: 29 76 77 81

Undervisere

Man skal være medlem af Tobøl Rideklub for at kunne modtage undervisning i klubben. Hvis man har egen pony/hest skal man derudover også have facilitetskort.

Tina Petersen

Tina er ikke fast underviser på vores elevhold, men det er muligt at aftale eneundervisning med hende.

Som underviser har Tina mange års erfaring i at hjælpe ekvipager bedst muligt videre fra LD/LC frem mod LA/MB. Hun respekterer hyggerytteren, der bare gerne vil opnå større rideglæde i den daglige træning såvel som konkurrencerytteren der gerne vil frem på stævnebanerne. Som konkurrencerytter har Tina haft mulighed for at ride LA-klasserne og enkelte MB’er til D og C stævner.

Læs mere om Tina på www.dressurhjælp.dk 

Tlf.: 60 92 12 39

Anita Skovmøller

Anita ligger i sin undervisning vægt på grundridning og holdbarhed og underviser både børn og voksne. Anita er derudover A-dressurdommer og GP-rytter.

Anita er ikke fast underviser på vores elevhold, men det er muligt at aftale eneundervisning med hende. Hun underviser ca. hver anden fredag fra kl. 19.00 og man kan tilmelde sig undervisning ved Anita via løbende opslag i vores facebookgruppe.

Du kan få flere informaioner om Anita i hendes facebookgruppe "Stald Narnia".

Katrine Lund Olesen

Katrine er opvokset på et stutteri, der sideløbende var trænings- og salgsstald, hvor begge forældre arbejdede fuldtid. Hun har selv været aktiv konkurrencerytter, særligt som ponyrytter, og har siden hun var teenager undervist såvel voksne som børn. I undervisningen bliver der lagt stor vægt på grundridning, let indvirkning og på at holde humøret højt på hesten/ponyen.

Hun har i fem år arbejdet i en stald, sideløbende med sit studie, hvor to år var som rytter for Sune Hansen, da han havde trænings- og salgsstald i Aarhus. Hun har pensioneret sin tidligere konkurrencehest, der har startet til og med MB klasserne på C niveau. I øjeblikket tager hun heste i træning for kunder, med henblik på fremstilling til kåring og/eller salg.

Katrine er ikke fast underviser på vores elevhold, men det er muligt at aftale eneundervisning med hende.

Tlf.: 21 45 30 45

Karina Jensen

Karina tager sig primært af bufferholdene og nyder at være sammen med børnene. Karina er selv aktiv rytter og har redet stævner på LA niveau til C-stævner. 

Derudover har Karina det daglige ansvar for undervisningen i Tobøl Rideklub, så hvis man har spørgsmål, ris eller ros, så kan man både gå til sin egen underviser eller kontakte Karina. 

Tlf.: 40 93 27 16

Sara Wolsgaard Jacobsen

Sara er aktiv stævnerytter på sin hest Koatri, som hun selv har uddannet. Sara underviser både hold og enetimer for ryttere til og med LA niveau. Sara er også springryttter og har sprunget til og med MB med placeringer i LA på pony.

Tlf.: 30 21 35 81

Signe Rong Petersen

Signe har sin egen hest, som er en sportspony på 149 cm. Sammen med hende er Signe gået fra at ride skovture til at kunne ride LC dressur til stævner i hesteklasser, og hun starter også 60-70 cm i spring imod heste til stævner.
 

Signe har tidligere værer afløser i Kongeå Rideklub, som er den klub hun selv rider i. Derudover har hun deltaget i horsemanship, så hun ved en del om hesten, dens krop og udtryk. Signe går meget op i at ridning er på hestens præmisser. Til dagligt studerer Signe HF på Ribe Katedral skole.

Tlf: 60 70 95 40

Maria Hovgaard Bækkelund

Maria har redet lige så længe hun kan huske og var allerede som 15 årig, daglig leder og underviser på Fjelsted rideklub hvor hun underviste både børn og voksne.

Hun har taget uddannelsen som berideraspirantog derefter har hun flere år arbejdet i forskellige, professionelle salgsstalde. Hun bor til daglig i Holsted hvor hun driver en træningsstald, hvor hun både tilrider og videreuddanner heste og ponyer.


Hun har redet både dressur, ridebanespringning og military på C-niveau. I 2016 var hun så heldig at ride DM for Trakehnere på sin daværende lånehest. Her blev de kåret som årets mest talentfulde ekvipage

Tlf.: 27 40 06 24

 

Mette Kristiansen

Mette har redet så længe hun kan huske. Ridningen foregår pt. på hyggeplan som følge af en pause fra gymnasietiden. Mette er mest dressurrytter, men har også prøvet kræfter med spring og Islænder både til træning og stævne. Derudover har hun før været afløser i Kongeå Rideklub, som er den klub hun normalt kommer fra. 

Mette ligger i sin undervisning vægt på grundridningen, de basale øvelser i dressuren, korrekt opstilling og klare signaler til hesten. 

Tlf.: 50 53 16 09

Simone Skovhaur

Simone har redet siden hun var lille og har haft flere forskellige ponyer og heste. Hun har arbejdet 3 år som rytter i en salgsstald på Fyn og har undervist siden hun var 15 år både i klubber og hos private.

Simone har i dag Wendy, som er opstaldet i Tobøl. Simone har selv uddannet Wendy og de rider p.t. LA i dressur på D- og C-plan.

Simone er fast underviser på vores elevhold.

Tlf.: 29 76 77 81

Doris Beck

Doris er aktiv rytter og har selv uddannet sin nuværende hest Wiki, som hun har deltaget med på LA-niveau til stævner. Doris har tidligere undervist i spring i Tobøl Rideklub.

Doris er fast afløser for vores springunderviser ved sygdom og andet fravær.

Tlf.: 29 21 68 95

Shannon Viuf

Shannon er opvokset med araberheste og startede med at ride i Tobøl Rideklub, da hun var 10 år. Efter en pause fra ridning i teenageårene fik hun araberhesten Tamon, som hun selv har uddannet og nu har dannet par med i 10 år. Tamon er B-hest og de starter MB på både C-plan og til internationale araberstævner.

Shannon er afløser for vores undervisere ved sygdom og andet fravær.

Tlf.: 29 72 82 58

Nanna Emilie Westermann Jessen

Nanna er uddannet dyrepasser med speciale i heste. Hun har bla. arbejdet på en efterskole, hvor hun har undervist elever i ridning og pasning og pleje af heste. Nanna har selv 2 heste som er opstaldet i Tobøl.

Nanna er afløser for vores undervisere ved sygdom og andet fravær.

Tlf.: 28 89 14 13

Maria Thuesen Thomsen

Maria har redet siden hun var 5 år gammel, men har på grund af gymnasiet været nødsaget til at holde en pause. Hun har redet på mange forskellige heste og ponyer gennem tiden og har siden 2008 været medlem af Tobøl Rideklub. Maria har redet mange stævner, hvor hun har redet på LA-niveau.

Maria er afløser for vores undervisere ved sygdom og andet fravær.

Tlf.: 42 52 82 96

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk