TOBØL RIDEKLUB

Ribevej 43, Tobøl, 6683 Føvling, CVR 33903103
Formand/Undervisning: 30 74 38 58 - Stævner: 23 71 94 98 - Kasserer: 29 76 77 81 (efter kl. 16.00)

Undervisere - eksterne

Man skal være medlem af Tobøl Rideklub for at kunne modtage undervisning i klubben. Hvis man har egen pony/hest skal man derudover også have facilitetskort.

Katrine Lund Olesen

Katrine er opvokset på et stutteri, der sideløbende var trænings- og salgsstald, hvor begge forældre arbejdede fuldtid. Hun har selv været aktiv konkurrencerytter, særligt som ponyrytter, og har siden hun var teenager undervist såvel voksne som børn. I undervisningen bliver der lagt stor vægt på grundridning, let indvirkning og på at holde humøret højt på hesten/ponyen.

Hun har i fem år arbejdet i en stald, sideløbende med sit studie, hvor to år var som rytter for Sune Hansen, da han havde trænings- og salgsstald i Aarhus. Hun har pensioneret sin tidligere konkurrencehest, der har startet til og med MB klasserne på C niveau. I øjeblikket tager hun heste i træning for kunder, med henblik på fremstilling til kåring og/eller salg.

Katrine er ikke fast underviser på vores elevhold, men det er muligt at aftale eneundervisning med hende.

Tlf.: 21 45 30 45

Tina Petersen

Tina er ikke fast underviser på vores elevhold, men det er muligt at aftale eneundervisning med hende. Som underviser har Tina mange års erfaring i at hjælpe ekvipager bedst muligt videre fra LD/LC frem mod LA/MB. Hun respekterer hyggerytteren, der bare gerne vil opnå større rideglæde i den daglige træning såvel som konkurrencerytteren der gerne vil frem på stævnebanerne. Som konkurrencerytter har Tina haft mulighed for at ride LA-klasserne og enkelte MB’er til D og C stævner.

Tina er ikke fast underviser på vores elevhold, men det er muligt at aftale eneundervisning med hende.

Læs mere om Tina på www.dressurhjælp.dk 

Tlf.: 60 92 12 39

Anita Skovmøller

Anita ligger i sin undervisning vægt på grundridning og holdbarhed og underviser både børn og voksne. Anita er derudover A-dressurdommer og GP-rytter.

Anita er ikke fast underviser på vores elevhold, men det er muligt at aftale eneundervisning med hende. Hun underviser ca. hver anden fredag fra kl. 19.00 og man kan tilmelde sig undervisning ved Anita via løbende opslag i vores facebookgruppe.

Du kan få flere informaioner om Anita i hendes facebookgruppe "Stald Narnia".

Inge Ottsen Dollerup

Inge er selv aktiv rytter og hun har startet til og med MB. Hun har stor erfaring i at undervise både nybegyndere og øvede. Hun har i sit job kontakt med mange i hesteverdenen, da hun driver Rideudstyr Syd i Rødding. Inge er klar til at undervise både hyggerytteren og den mere ambitiøse rytter.

Inge er ikke fast underviser på vores elevhold, men det er muligt at aftale eneundervisning med hende.

Tlf.: 31 78 55 34

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk