TOBØL RIDEKLUB

Ribevej 43, Tobøl, 6683 Føvling, CVR 33903103
Bestyrelse/undervisning: 40 93 27 16 - Stævner: 30 21 35 81 - Kasserer: 29 76 77 81

Undervisning

I Tobøl Rideklub tilbyder vi både holdundervisning og eneundervisning.

Dressurundervisning - hold
Holdundervisning foregår med 1 underviser til max. 5 ryttere og varer 60 minutter. (Der kan i nogle tilfælde være 6 ryttere på et hold, men der vil så være en ekstra hjælper på holdet).

Derudover har vi holdundervisning med 2 ryttere hvor undervisningen er lidt mere intensiv - typisk for de ryttere der har lidt mere erfaring. (I forbindelse med undervisning med en varighed på 30 minutter må der på elevponyer skridtes i gang 10 minutter før undervisningen starter og der må skridtes af 10 minutter efter). På nybegynderhold og hold for let øvede er der en trækker på, som hjælper med undervisningen og med at trække hvis der er behov for det. 

Dressurundervisning - Bufferhold
For at alle får et maksimalt udbytte af undervisningen har Tobøl Rideklub lavet et såkaldt bufferhold. Det vil sige et hold for helt nye elever. På bufferholdet vil der være mere tid i stalden, hvor eleverne vil lære om hesten/omgangen med hesten og generelt om hvad det vil sige at være elev i TBR. Man vil være elev på bufferholdet indtil man selv kan trave og galopere og herefter bliver man så flyttet over på et mere øvet hold, således der kan blive plads til nye ryttere på bufferholdet.

Dressurundervisning - Eneundervisning
Eneundervisning er for dem som gerne vil lære noget mere specifikt inden for dressuren—typisk med stævner for øje. Underviseren har her bedre mulighed for at hjælpe rytteren i alle ridningens facetter, da der kun er én elev at koncentrere sig om.

Det er muligt at aftale eneundervisning med de faste undervisere der er tilknyttet Tobøl Rideklub (se fanen undervisere). Underviseren fastsætter selv prisen pr. ½ time, som afregnes direkte til underviseren. En halv times eneundervisning kan eventuelt deles af 2 ryttere hvis dette aftales med underviseren.

Man skal selvfølgelig være medlem af TBR for at kunne modtage eneundervisning og hvis det er på egen pony/hest skal man også have facilitetskort.

Hallen er IKKE lukket for andre medlemmer i forbindelse med eneundervisning og det understreges at det KUN er undervisere tilknyttet Tobøl Rideklub der må undervise! Du kan se hvilke undervisere der er tilknyttet rideklubben under fanen Undervisere.

Springundervisning
Datoer for springundervisning opslås på facebook eller kontakt Sara Wolsgård Jacobsen på 50 51 17 70. 

Alle ryttere skal bære godkendt ridehjelm, når TBRs faciliteter benyttes. 
Ryttere under 18 år skal bære springvest, når der springes.

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk